Gastenboek

16.5.2017 Elize
Fijn verblijf op een prachtige rustige locatie. Mooie gerenoveerde boerderij op rustige locatie. De kamer is erg groot en je kijkt uit over de weilanden. Schoon, vriendelijk en comfortabel adres.

30.4.2017 Sue, Don, Pam&Wayne, Michigan, USA.
Thank you for welcoming us to your B&B. We really enjoyed our stay and diner at The Black Rooster Restaurant. This is a beautiful area of the Netherlands.

12.4.2017 Anne & vrienden
Dank je wel Brigitte voor je gastvrije ontvangst. Wij voelden ons ‘thuis’. Voor herhaling vatbaar.

15.7.2016 Nienke, Gerrit & Co.: 
Hallo Brigitte, Wat was het fijn in jouw B&B te mogen verblijven. Heerlijk grote ruimte en grote badkamer, Heerlijke luxe bedden. Leuk en lekker ontbijt. Van ons krijg je een 10;-)) Leuk dat je ome Jan kent. We zien elkaar zeker weer!

11.5.2016 Ans, Japie, Marga &Tinie
Hartelijk dank voor de gastvrijheid, we hebben er van genoten. Heerlijk zo’n grote Familiekamer, plek genoeg voor ons 4tjes. Het is voor herhaling vatbaar.

28.7.2016, Beate:

“De eigenaresse is een warmhartige, vrolijke gastvrouw, die elke ochtend een heerlijk ontbijt voor mij klaarmaakte. Haar historische Friese huis heeft veel charme. Ik “woonde” op de begane grond in een zeer grote, smaakvol ingerichte kamer met een eigen kleine keuken en een grote badkamer. Door de grote ramen kon ik van het uitzicht genieten. Op het terras is het mogelijk om te ontspannen met een boek. Met de E-Bike (te huur voor 18,50 per dag, maar een gewone fiets kan ook) kon ik van het prachtige Friese landschap en de prachtige steden Leeuwarden, Dokkum en Harlingen genieten en de omliggende dorpen verkennen, zelfs met een sterke tegenwind. Een dagtocht naar Ameland, maar ook Schiermonnikoog is vanaf hier gemakkelijk haalbaar. Wie op zoek is naar rust en natuur en op hetzelfde moment naar het Friese stadsleven, is hier volledig op zijn plek. Ik heb al weer geboekt voor 2017″.